Vancouver

Tirsdag 23. august - 1.000.000 skridt på gå-ben

Dagens største oplevelse har uden tvivl været Capilano Suspension Bridge og Park, en stor naturpark med en meget lang hængebro og gangstier højt oppe i trætoppene. Det nyeste påhit er en gangsti, som er sat op med wirer direkte på en klippevæg. Vi var heldige, vejret i dag har været dejligt, tørt og med solskin.
 
Der var gratis shuttlebus til parken, så det var nemt. Ret hurtigt bliver man mødt af hængebroen, som man skal over, hvis man vil se resten. Det gik nu fint, bortset fra den japanske dame, som syntes det var mægtig sjovt at få broen til at svinge. Hun holdt ikke op, før der blev sagt i højttaleren, at hun skulle lade være. Apropos japanere – hvad er der galt med dem? De synes at lide af kollektiv fotoitis, helt uden hæmninger. Det er ikke kønt at se på, bestemt ikke. Nå, men efter spadsereturene i trætoppene kom den næste store udfordring, The Cliffhanger Walk. Parkens nyeste attraktion. Grænseoverskridende, men flot. De to steder, hvor der er platforme af glas ud i intetheden, måtte jeg give fortabt. Men Bjarne skulle helt ud til kanten for at tage sine billeder. Alt i alt en stor oplevelse at være der.
 
Tilbage i Vancouver stod vi på en Hop-on, Hop-off bus og blev kørt gennem den vestlige bydel, heriblandt Stanley Park. Stanley Park er en formidabel park på 4,4 kvadratkilometer, som er helt usædvanlig velplejet og smuk anlagt. Men skal vist have mere end én dag til rådighed for at udforske den nærmere.
 
Dagens sidste punkt på ønskesedlen var en tur i udvendig elevator 52 meter op i The Lookout tårnet med 360 graders udsyn over Vancouver. Det understregede, at Vancouver er en overordentlig smuk by med vokseværk.
 
I morgen lægger vi byen bag os for at begive os mod Rocky Mountains. Vores første overnatning er på landet, og vi er lidt usikre på, om der er internet tilgængeligt på stedet. Så vær ikke urolige, vi kommer stærkt tilbage.
 
Med hensyn til opfordringen om at vise billeder af bilen, kan det først blive i morgen. Bilen er lige nu i hotellets varetægt. Men vi skal nok opfylde ønsket med billeder både i profil og en face.
 
Godnat for nu, det var været en lang men dejlig dag.
 
Se dagens billeder her.
Ulla og Bjarnes drømmetur