Seattle - Amsterdam - Billund

Søndag 11. & mandag 12. september

Vi er klar til at tage i lufthavnen her søndag morgen. I løbet af flyveturen mister vi de 9 timer, vi vandt på vejen herover. Vi har 8 timers ventetid i Amsterdam, hvilket er ret øv og nok bliver lidt træls at komme igennem, for da er det egentlig nat for os, og midt på den lyse dag i Amsterdam. Men det går nok. Vi har haft en utrolig god ferie. Alt det, vi sad i de lange vinteraftener og planlagde, er blevet oplevet, og intet har skuffet vore forventninger. Tværtimod har vi følt, at vi har fået mere end fuld valuta for pengene. Alt har været storslået og dejligt at opleve. Vi er så pakkede med indtryk, at det er svært at sige, hvad der i det lange løb vil sætte mest varige aftryk. Måske er det nationalparkerne med naturen og de vilde dyr og at få lov at være i deres omgivelser på deres præmisser. Og så bjergene, naturligvis!
 
At Helga gav os en hjemmeside til at holde styr på ferien har været et ekstra privilegium. At kunne nedfælde dagens begivenheder og hver dag sætte billedtekster på billederne har været med til at fastholde indtrykkene for os, så vi meget bedre har kunnet bevare kronologien i feriens oplevelser i vores hukommelse. En ekstra glæde har det været at læse alle jeres hilsener og følelsen af, at I har levet med i vores rejse.
 
Enten er der nu sket det, at I er blevet inspireret til selv at tage af sted. Det kan vi varmt anbefale, der er oplevelser til alle på dette kæmpestore kontinent. Eller måske føler I nu, at I har sparet en rejse, fordi I alligevel har set det hele. I så fald kan 10% af det sparede beløb indsættes på vor konto (rekvirér nærmere detaljer) …
 
Tak for jeres interesse – vi ses derhjemme. Vi glæder os til at komme hjem og sove i vores egne senge og få en rugbrødsmad med leverpostej og agurk og et glas mælk. Vi har kørt 5.950 km på ferien og taget ca. 3.000 billeder. De er naturligvis ikke alle lige gode. Se eksempler på det her.
Ulla og Bjarnes drÝmmetur