Seattle - Vancouver

Mandag 22. august - 255 km

Efter en god nats søvn og en rimelig morgenmad på hotellet kørte vi nordpå. Vi havde billetter til en tur i Boeingfabrikkerne i Mukilteo nord for Seattle. Vi tog et par billeder af samlehallerne udefra, for det var absolut forbudt at medbringe noget som helst udover sit eget påklædte legeme. 90 minutters forrygende gennemgang af produktionen af 3 forskellige Boeing flytyper. Vi blev kørt med bus fra hal til hal. Den ene hal, hvor de samler den nye 787, er verdens største hal målt i volume. Det fløj rundt med tal i alle afskygninger, men det eneste, der står tilbage i hukommelsen, er: STORT – KÆMPESTORT. Det var spændende at se, virkelig interessant. At se så mange 8-etagers høje fly stå inden døre i samme hal kan ikke beskrives, det må man selv se.
 
Derefter gik turen mod Vancouver – nu i øsende, pøsende regnvejr. Det så ud til, at vi kørte gennem et smukt landskab, men vi kunne ikke rigtig se det. Og igen fandt vi hotellet uden problemer. Til vores skuffelse er der kun én seng på værelset, men den er da stor nok. Da vi ville ud for at strække benene, holdt regnen op, og vi fik gået ad hele Granville Street ned til havnefronten, hvor udsigten var noget skæmmet af skyer. Så gik vi til Gastown, hvor vi fik aftensmad på en hyggelig restaurant, og hjemvejen gik gennem lidt af Chinatown. Hotellet ligger på Granville Street, som er meget lang. I vores ende er der små, spøjse forretninger, mange med tøj, som ikke fylder så meget. Og passende tilbehør. Men jo længere man kommer på Havnefronten, jo dyrere og lækrere bliver forretningerne. Men Vancouver fremtræder som en pæn og velplejet by, og vi glæder os til i morgen, når det bliver solskin. Så står den på sightseeing.
 
Tak for alle jeres hilsener. Det er dejligt at vide, at der er nogen, der tænker på én. Man kan godt føle sig lidt lille her på dette kontinent, hvor alt er så stort. Især når man sidder i bilen, som ellers er en fin bil. Men når man holder stille og kigger ud på Jeepen ved siden af – og kun kan se bildæk … det er øv!
Godnat for nu.
Se dagens billeder her.
Ulla og Bjarnes drÝmmetur