Forberedelser til rejsen

Der er meget at tage stilling til, inden man tager af sted på sådan en tur. Hvor længe vil vi være af sted? Hvor vil vi hen, hvad vil vi se? Skal vi vælge mobilhome eller personbil med hotelovernatning? Hvor langt vil vi køre om dagen?

Ridetime

Under planlægningen af vores rute opdagede vi, at der er rigtig mange guest-ranches i både Canada og USA. Bjarne afslørede sin slumrende cowboysjæl og kunne godt tænke sig at prøve livet til hest. Ingen af os havde nogen sinde prøvet at ride på en hest før, så ideen slog ikke rigtig an.

Ridetime Ulla

 Men så fik vi en fødselsdagsgave af Helga: Et gavekort til en ridetime på en rideskole. Så måtte vi prøve. Tanken om at komme op på hesten og ned igen med æren i behold var nok den største forhindring. Men ridelæreren fandt et par heste til os. Selv om de hed Tarzan og Bandit, viste de sig at være et par skikkelige krikker, og med den rette vejledning i på- og afstigning gik det fint. 

Ridetime Bjarne

Ja, det var faktisk rigtig sjovt, og nu er vi klædt på til at tage på udflugt på hesteryg for begyndere, skulle lejligheden byde sig ...

 
Ulla og Bjarnes drømmetur